Fondant met chocolade en kastanjes
Tefal
Recept door Tefal

Fondant met chocolade en kastanjes

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 55min
  • Bereiding
    10min
  • Koken
    35min
  • Afkoelen
    10min

Ingrediënten

2 ovenlading

  • 300 g Boter

  • 400 g Smeltchocolade

  • 400 g Kastanjepasta

  • 200 g Suiker

  • 8 Eieren

  • 200 g Bloem

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /4

Breek de chocolade in een kom in stukjes en voeg de boter toe. Zet de kom in de Cake Factory en start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

  • 300g Boter
  • 400g Smeltchocolade

Stap 2 /4

Klop de eieren en de suiker lang in een kom. Voeg de kastanjepasta toe en vervolgens de gesmolten chocolade en boter.

  • 300g Boter
  • 400g Smeltchocolade
  • 400g Kastanjepasta
  • 200g Suiker
  • 8 Eieren

Stap 3 /4

Meng er als laatste de bloem doorheen. Giet in de vorm. Plaats de vorm in de Cake Factory.

  • 200g Bloem
  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 4 /4

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken. Haal de vorm uit de Cake Factory. Laat 10 minuten rusten en haal uit de vorm. Smullen maar!

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm