- Home
- Recette
Gembermeringues
- Totale tijd 3u
- 15min
Bereiding - 1u 45min
Koken - 1u
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
1 Eiwit
25 g Suiker
25 g Poedersuiker
Gember
25 g Gember
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Klop het eiwit stijf. Voeg wanneer het eiwit stijf is de suiker toe en blijf kloppen.
1 Eiwit 25g Suiker
Stap 2 /6
Voeg vervolgens de poedersuiker en de gember in poedervorm toe en blijf kloppen totdat het mengsel glad en glanzend is. Voeg als laatste de stukjes gekonfijte gember toe en meng alles met een spatel.
25g Poedersuiker tl Gember 25g Gember
Stap 3 /6
Giet het mengsel in een spuitzak.
Stap 4 /6
Knip een stuk bakpapier uit en leg dit op de bodem van de Cake Factory-vorm.
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Stap 5 /6
Maak meringues met een doorsnede van 3 of 4 centimeter en plaats de vorm in de Cake Factory.
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Stap 6 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Laat de meringues volledig afkoelen en hard worden voordat je ze van het bakpapier haalt.