Gembermeringues
Tefal
Recept door Tefal

Gembermeringues

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 3u
  • Bereiding
    15min
  • Koken
    1u 45min
  • Afkoelen
    1u

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 1 Eiwit

  • 25 g Suiker

  • 25 g Poedersuiker

  • Gember

  • 25 g Gember

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /6

Klop het eiwit stijf. Voeg wanneer het eiwit stijf is de suiker toe en blijf kloppen.

  • 1 Eiwit
  • 25g Suiker

Stap 2 /6

Voeg vervolgens de poedersuiker en de gember in poedervorm toe en blijf kloppen totdat het mengsel glad en glanzend is. Voeg als laatste de stukjes gekonfijte gember toe en meng alles met een spatel.

  • 25g Poedersuiker
  • tl Gember
  • 25g Gember

Stap 3 /6

Giet het mengsel in een spuitzak.

Stap 4 /6

Knip een stuk bakpapier uit en leg dit op de bodem van de Cake Factory-vorm.

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 5 /6

Maak meringues met een doorsnede van 3 of 4 centimeter en plaats de vorm in de Cake Factory.

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 6 /6

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Laat de meringues volledig afkoelen en hard worden voordat je ze van het bakpapier haalt.