Genoise met jam
Tefal
Recept door Tefal

Genoise met jam

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 40min
  • Bereiding
    15min
  • Koken
    25min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 4 Eieren

  • 125 g Suiker

  • 125 g Bloem

  • 1 zakje Bakpoeder

  • 100 g Jam

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /5

Meng het bakpoeder met de bloem in een kom.

  • 125g Bloem
  • 1zakje Bakpoeder

Stap 2 /5

Klop met een mixer de eiwitten stijf. Voeg als ze stevig zijn de suiker, de eierdooiers en de bloem toe.

  • 4 Eieren
  • 125g Suiker
  • 125g Bloem

Stap 3 /5

Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 4 /5

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.

Stap 5 /5

Wanneer de genoise gaar is, snijd je hem horizontaal in tweeën en beleg je de onderste helft rijkelijk met jam. Leg vervolgens het bovenste gedeelte er weer op.

  • 100g Jam