- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Genoise met jam
Genoise met jam
- Totale tijd 40min
- 15min
Bereiding - 25min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (5)
Ingrediënten
1 ovenlading
4 Eieren
125 g Suiker
125 g Bloem
1 zakje Bakpoeder
100 g Jam
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Meng het bakpoeder met de bloem in een kom.
Stap 2 /5
Klop met een mixer de eiwitten stijf. Voeg als ze stevig zijn de suiker, de eierdooiers en de bloem toe.
Stap 3 /5
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 5 /5
Wanneer de genoise gaar is, snijd je hem horizontaal in tweeën en beleg je de onderste helft rijkelijk met jam. Leg vervolgens het bovenste gedeelte er weer op.