Glutenvrije Amerikaanse frambozen scones
Tefal
Recept door Tefal

Glutenvrije Amerikaanse frambozen scones

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 47min
  • Bereiding
    12min
  • Koken
    35min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

2 ovenlading

  • 100 g Quinoameel

  • 100 g Rijstmeel

  • 220 g Maïsmeel

  • 80 g Gemalen amandelen

  • 10 g Glutenvrij bakpoeder

  • 2 snuifje Zeezout

  • 100 g Zachte boter

  • 100 g Ahornsiroop

  • 20 cl Amandelmelk

  • 240 g Bevroren frambozen

  • 2 Eigeel

Toebehoren

  • 6 Creabake muffin bakvorm
    6 Creabake muffin bakvorm
  • 6 muffins bakvorm
    6 muffins bakvorm

Bereiding

Stap 1 /4

Meng in een kom het meel met de maïsmeel, amandelpoeder, bakpoeder en zeezout.

  • 100g Quinoameel
  • 100g Rijstmeel
  • 220g Maïsmeel
  • 80g Gemalen amandelen
  • 10g Glutenvrij bakpoeder
  • 2snuifje Zeezout

Stap 2 /4

Voeg de zachte boter en de ahornsiroop toe en meng met uw vingertoppen tot u een kruimelige textuur hebt.

  • 100g Zachte boter
  • 100g Ahornsiroop

Stap 3 /4

Voeg de amandelmelk toe en kneed het deeg zachtjes. Roer de frambozen erdoor.

  • 20cl Amandelmelk
  • 240g Bevroren frambozen

Stap 4 /4

Vul de vormpjes en bestrijk ze met eigeel. Gaar op het programma gedurende de aangegeven tijd.

  • 2 Eigeel
  • 6 Creabake muffin bakvorm
  • 6 muffins bakvorm