- Home
- Recette
Madeleine Lollipop
- Totale tijd 2u 3min
- 30min
Bereiding - 33min
Koken - 1u
Afkoelen
Compatibele toestellen (5)
Ingrediënten
3 ovenlading
6 Eieren
3 Eierdooier
360 g Bloem
300 g Suiker
300 g Licht gezouten boter
18 g Bakpoeder
3 teentje Vanillestokje
Niet-verwerkte sinaasappel
450 g Melkchocolade
Veelkleurige hagelslag
Toebehoren
Tefal-bakvorm voor 8 madeleines Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Smelt de boter met het aangegeven programma en de aangegeven tijd.
Stap 2 /6
Doe de eieren, de suiker, de vanillezaadjes en de sinaasappelschil in een slakom. Meng met een garde of mixer tot het mengsel wit wordt. Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Meng en voeg de afgekoelde boter toe. Laat 1 uur rusten op een koele plaats.
Stap 3 /6
Nadat u het uit de koelkast hebt gehaald, mixt u het beslag nogmaals om het uit te rekken en de vorm te vullen, 20 g per inkeping, waarna u het 5 minuten in de vriezer zet.
Stap 4 /6
Plaats de vorm vervolgens in de Cake Factory en start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen voor de volgende batches. Haal de madeleines uit de vorm en leg ze op een rooster tot ze volledig zijn afgekoeld.
Stap 5 /6
Doe de gesmolten chocoladeblokjes in de Cake Factory vorm. Start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen voor de volgende batches. Strijk het glad met een houten lepel. Doe de gesmolten chocolade in een kleine kom.
Stap 6 /6
Druk een lollipop stokjein elke madeleine en doop de helft van de madeleine in de chocolade. Voeg wat hagelslag toe en laat opstijven op bakpapier.