- Home
- Recette
Magere madeleintjes
- Totale tijd 32min
- 10min
Bereiding - 22min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
3 Hele eieren
3 Eierdooiers
21 g Vanillesuiker
30 g Acaciahoning
180 g Bloem
1.5 zakje Bakpoeder
3 tl Citroenzeste
120 g Skyr
360 g Witte chocolade
Toebehoren
6 Creabake madeleine bakvorm Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Klop in een kom de eieren met de vanillesuiker en de honing gedurende 1 minuut.
3 Hele eieren 3 Eierdooiers 21g Vanillesuiker 30g Acaciahoning
Stap 2 /7
Voeg de bloem en het bakpoeder toe.
180g Bloem 1.5zakje Bakpoeder
Stap 3 /7
Voeg de skyr en de citroenschil toe en meng door elkaar.
3tl Citroenzeste 120g Skyr
Stap 4 /7
Vul de madeleinevormpjes en bak ze op het programma gedurende de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen om nog meer partijen te maken.
6 Creabake madeleine bakvorm
Stap 5 /7
Laat iets afkoelen voordat u ze uit de vormpjes haalt.
Stap 6 /7
Voor meer verwennerij: smelt de stukjes witte chocolade in de Cake Factory vorm op het programma gedurende de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen om nog meer partijen te maken.
360g Witte chocolade
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Stap 7 /7
Doop de madeleines in de warme chocolade.