- Home
- Recette
Magische pizza
- Totale tijd 55min
- 10min
Bereiding - 45min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
150 g Bloem
150 g Water
2 snuifje Zout
1 Ei
10 g Olijfolie
2 tl Oregano
0.5 zakje Bakpoeder
150 g Tomatenpulp
Zout en peper
6 sneetje Coppa
50 g Geraspte Emmental kaas
50 g Geraspte mozzarella
10 Kerstomaten
6 bladje Basilicum
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /8
Leg een vel bakpapier op de bodem van de pan met antiaanbaklaag.
Stap 2 /8
Doe de bloem, het water en het zout in een kom en meng met een garde.
150g Bloem 150g Water 2snuifje Zout
Stap 3 /8
Zodra het deeg glad en homogeen is, voegt u alle ingrediënten voor het deeg toe: het ei, de olijfolie, de oregano en de gist. Meng het deeg goed en giet het in de pan met antiaanbaklaag.
1 Ei 10g Olijfolie 2tl Oregano 0.5zakje Bakpoeder
Stap 4 /8
Kruid de tomatenpulp en halveer de kerstomaatjes. Meng de twee kazen door elkaar.
Stap 5 /8
Verdeel de pulp over de bovenkant van het deeg.
150g Tomatenpulp
Stap 6 /8
Leg de sneetjes ham erop, bestrooi met de kaas en verdeel de kerstomaatjes erover.
6sneetje Coppa 50g Geraspte Emmental kaas 50g Geraspte mozzarella 10 Kerstomaten
Stap 7 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd. Herhaal de bovenstaande stappen om de volgende batches te maken.
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Stap 8 /8
Laat lichtjes afkoelen alvorens op te dienen met een paar basilicumblaadjes bovenop.
6bladje Basilicum