Meringuevingers
- Totale tijd 2u 53min
- 30min
Bereiding - 2u 13min
Koken - 10min
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
3 Eiwitten
210 g Suiker
300 g Pure chocolade
12 Zandkoekjes
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /7
GEBAK Klop de eiwitten stijf en voeg de suiker toe zonder te stoppen met kloppen. Doe het mengsel in een spuitzak met spuitmond en maak in de licht ingevette bakvorm 10 reepjes van 1 cm breed. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 2 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 3 /7
Haal de meringues voorzichtig los en laat ze afkoelen.
Stap 4 /7
TOPPING Verkruimel de zandkoekjes ondertussen in een kom.
Stap 5 /7
Smelt de chocolade gedurende de aangegeven tijd van het programma. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /7
Bestrijk de meringues voorzichtig voor ⅘ met chocolade en strooi de verkruimelde zandkoekjes eroverheen. Leg de meringues op een met bakpapier bedekte plaat.
Stap 7 /7
Zet 10 minuten in de diepvries.