- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Pizza ondersteboven
Pizza ondersteboven
- Totale tijd 45min
- 15minBereiding 
- 30minKoken 
- 0minAfkoelen 
Ingrediënten
4 personen
- 1 Ui 
- 50 g Chorizo 
- 8 tros Tomaten 
- 1 tl olijfolie 
- 1 el bruine suiker 
- 1 el water 
- 3 el Balsamico azijn 
- 1 takje Rozemarijn 
- 150 g Verse geitenkaas 
- 1 Pizzadeeg 
Bereiding
Stap 1 /7
Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je op een kookplaat en/of in de oven bakt.
Stap 2 /7
Pel en snipper de ui. Snijd de chorizo in schijfjes. Spoel de tomaten en snijd ze in grove stukken. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 3 /7
Verhit de pan en wacht tot het Thermo-Signaal volledig rood wordt. Giet de olie erin. Fruit de uien met de suiker en het water en voeg de tomaten toe.
Stap 4 /7
Haal van het vuur en voeg de balsamicoazijn, chorizoplakjes en rozemarijn toe, en top af met de geitenkaas.
Stap 5 /7
Leg het pizzadeeg op de pan. Stop eventueel uitstekende randen in de pan.
Stap 6 /7
Zet de pan in de oven en verwijder de Ingenio-handgreep. Laat 30 minuten garen.
Stap 7 /7
Plaats de Ingenio-handgreep terug en haal de pan uit de oven. Draai de pizza om als een tarte tatin.

