- Home
- Recette
Reuze cookie-taart
- Totale tijd 1u 35min
- 15min
Bereiding - 35min
Koken - 45min
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
300 g Boter
300 g Basterdsuiker
2 Eieren
500 g Bloem
2 Bakpoeder (10 g)
100 g Blokje chocolade
60 g Pecannoten
2 Zout
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Roer in een grote kom de bloem en het bakpoeder met een garde door elkaar.
500g Bloem 2 Bakpoeder (10 g)
Stap 2 /6
Doe de boter in de vorm en zet in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
300g Boter
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Stap 3 /6
Giet de gesmolten boter in een kom. Voeg de suiker en twee snufjes zou toe. Voeg de eieren toe en klop totdat je voelt dat de crème dikker wordt.
300g Basterdsuiker 2 Eieren 2 Zout
Stap 4 /6
Voeg het bloem/bakpoeder-mengsel in 3 delen toe terwijl je met een houten lepel roert. Doe deze deeg in de vorm, duw er lichtjes de blokjes chocolade en de pecannoten in. Plaats de vorm in de Cake Factory.
500g Bloem 2 Bakpoeder (10 g) 100g Blokje chocolade 60g Pecannoten
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /6
Schuif de reuze cookie op een rooster en laat afkoelen om te genieten van de krokante en zachte combinatie.