Room cheesecake
Tefal
Recept door Tefal

Room cheesecake

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 13u 10min
  • Bereiding
    20min
  • Koken
    50min
  • Afkoelen
    12u

Ingrediënten

1 ovenlading

  • Basis:

  • 60 g Boter

  • 50 g Bloem

  • 50 g Bruine suiker

  • 125 g Zandkoekjes

  • Room:

  • 600 g Roomkaas

  • 3 Ei

  • 150 g Suiker

  • 15 cl kookroom

  • 1 el Bloem

  • 1 teentje Vanillestokje

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /8

Doe de boter in de pan met antiaanbaklaag en zet de Cake Factory erin. Start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen om de volgende batches te bereiden.

  • 60g Boter

Stap 2 /8

Verkruimel in een kom de zandkoekjes door ze met een glas te pletten. Voeg de suiker, de bloem en de gesmolten boter toe. Meng met een vork.

  • 60g Boter
  • 50g Bloem
  • 50g Bruine suiker
  • 125g Zandkoekjes

Stap 3 /8

Leg een rechthoek van bakpapier in de pan. Leg het koekjesmengsel erop en druk het aan met het glas. Zet opzij.

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 4 /8

Maak in dezelfde kom de roomkaas zacht met de suiker en de uit het vanillestokje geschraapte zaadjes. Voeg beetje bij beetje de kookroom toe.

  • 600g Roomkaas
  • 150g Suiker
  • 1teentje Vanillestokje

Stap 5 /8

Voeg als laatste de eieren en de bloem toe en klop krachtig.

  • 3 Ei
  • 1el Bloem

Stap 6 /8

Giet in de pan over de koekjesbodem. Zet de pan in de Cake Factory.

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 7 /8

Start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen om de volgende batches te bereiden.

Stap 8 /8

Laat de cheesecake afkoelen tot kamertemperatuur. Haal hem uit de pan en bewaar hem een nacht gekoeld voor het serveren.