- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Room cheesecake
Room cheesecake
- Totale tijd 13u 10min
- 20min
Bereiding - 50min
Koken - 12u
Afkoelen
Compatibele toestellen (5)
Ingrediënten
1 ovenlading
Basis:
60 g Boter
50 g Bloem
50 g Bruine suiker
125 g Zandkoekjes
Room:
600 g Roomkaas
3 Ei
150 g Suiker
15 cl kookroom
1 el Bloem
1 teentje Vanillestokje
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /8
Doe de boter in de pan met antiaanbaklaag en zet de Cake Factory erin. Start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen om de volgende batches te bereiden.
Stap 2 /8
Verkruimel in een kom de zandkoekjes door ze met een glas te pletten. Voeg de suiker, de bloem en de gesmolten boter toe. Meng met een vork.
Stap 3 /8
Leg een rechthoek van bakpapier in de pan. Leg het koekjesmengsel erop en druk het aan met het glas. Zet opzij.
Stap 4 /8
Maak in dezelfde kom de roomkaas zacht met de suiker en de uit het vanillestokje geschraapte zaadjes. Voeg beetje bij beetje de kookroom toe.
Stap 5 /8
Voeg als laatste de eieren en de bloem toe en klop krachtig.
Stap 6 /8
Giet in de pan over de koekjesbodem. Zet de pan in de Cake Factory.
Stap 7 /8
Start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen om de volgende batches te bereiden.
Stap 8 /8
Laat de cheesecake afkoelen tot kamertemperatuur. Haal hem uit de pan en bewaar hem een nacht gekoeld voor het serveren.