Stoofpotje van kastanje & champignons
Tefal
Recept door Tefal

Stoofpotje van kastanje & champignons

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 36min
  • Bereiding
    12min
  • Koken
    24min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 240 g Gemengde champignons (girolles en oesterzwammen)

  • 1 Sjalot

  • 1 tl Olie

  • 20 g Boter

  • 10 Kastanjes

  • Zout, peper

  • Dragon

  • 2 el Slagroom (crème fleurette)

  • 1 Bladerdeeg

  • 1 Eigeel

Bereiding

Stap 1 /8

Verwarm de oven vooraf op 180 °C.

Stap 2 /8

Was de champignons en verwijder de steeltjes. Hak de sjalot fijn.

  • 240g Gemengde champignons (girolles en oesterzwammen)
  • 1 Sjalot

Stap 3 /8

Verhit de olie in een pan en voeg de boter toe. Voeg, als de boter heet is, de champignons en sjalotten toe en bak ze 3 minuten op een hoog vuur.

  • 240g Gemengde champignons (girolles en oesterzwammen)
  • 1 Sjalot
  • 1tl Olie
  • 20g Boter

Stap 4 /8

Voeg de kastanjes toe, breng op smaak en laat nog 1 minuut koken.

  • 10 Kastanjes
  • Zout, peper

Stap 5 /8

Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte dragon en de room toe. Meng en vul de mini stoofpotjes.

  • Dragon
  • 2el Slagroom (crème fleurette)

Stap 6 /8

Maak 2 rollen bladerdeeg. Bedek de randen van de mini stoofpotjes en plaats het deksel erop.

  • 1 Bladerdeeg

Stap 7 /8

Smeer het eigeel op het deeg en bak het 20 minuten.

  • 1 Eigeel

Stap 8 /8

Serveer de mini stoofpotjes warm.