- Home
- Recette
Taartje van rozemarijn en abrikozen
- Totale tijd 51min
- 20min
Bereiding - 31min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
6 Abrikozen
20 g Boter
20 g Suiker
0.5 stengel Rozemarijn
Taartdeeg:
75 g Bloem
20 g Maïsmeel
15 g Gemalen amandelen
10 g Poedersuiker
15 g Bruine suiker
75 g Zachte boter
1 g Zeezout
Toebehoren
6 muffins bakvorm
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de boter in de vorm met antiaanbaklaag en smelt hem met het programma gedurende de aangegeven tijd.
20g Boter
Stap 2 /4
Voeg de ontpitte abrikozen, de rozemarijnblaadjes en de suiker toe en meng. Start het programma voor de aangegeven tijd.
6 Abrikozen 20g Suiker 0.5stengel Rozemarijn
Stap 3 /4
Maak het korstdeeg: meng in een mengkom alle ingrediënten met uw vingertoppen tot een glad deeg.
75g Bloem 20g Maïsmeel 15g Gemalen amandelen 10g Poedersuiker 15g Bruine suiker 75g Zachte boter 1g Zeezout
Stap 4 /4
Verdeel het deeg over de inkepingen. Pak het deeg goed in en voeg per inkeping 2 abrikozen toe. Start het programma voor de aangegeven tijd.