- Home
- Recette
Vegan brownie
- Totale tijd 1u 1min
- 15min
Bereiding - 41min
Koken - 5min
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
540 g Pure dessertchocolade
260 g Amandelpoeder
40 g Aardappelzetmeel
80 g Bloem van kikkererwten
2 Natriumbicarbonaat
2 Bakpoeder
2 Witte azijn
140 g Amandelpuree
220 g Appelmoes
240 g Suiker
120 g Walnoten
60 g Zonnebloempitten
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Smelt de chocolade gedurende de aangegeven tijd van het programma.
540g Pure dessertchocolade
Stap 2 /6
Meng de amandelpoeder met het zetmeel, de bloem, bicarbonaat en het bakpoeder.
260g Amandelpoeder 40g Aardappelzetmeel 80g Bloem van kikkererwten 2 Natriumbicarbonaat 2 Bakpoeder
Stap 3 /6
Meng in een kom de amandelpuree, appelcompote, suiker, azijn en gesmolten chocolade door elkaar. Voeg het amandelpoeder/bloem-mengsel toe, de noten en de zonnebloempitten.
540g Pure dessertchocolade 260g Amandelpoeder 80g Bloem van kikkererwten 2 Witte azijn 140g Amandelpuree 220g Appelmoes 240g Suiker 120g Walnoten 60g Zonnebloempitten
Stap 4 /6
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /6
Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.