Kippendijen in yoghurt-rozemarijnmarinade - Recepten OptiGrill + | Tefal
Tefal
Recept door Tefal

Kippendijen in yoghurt-rozemarijnmarinade

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 4u 10min
  • Bereiding
    10min
  • Koken
    0min
  • Afkoelen
    4u

Ingrediënten

4 personen

  • 4 stuk kippendijen

  • 250 g naturel yoghurt

  • 2 el rozemarijn

  • 3 el Dijonmosterd

  • 4 teentje teentje knoflook

  • zout

  • peper

Bereiding

Stap 1 /2

Meng de yoghurt met de mosterd, rozemarijn, knoflook, zout en peper. Schenk dit mengsel over de kippendijen en laat ten minste 4 uur marineren in de koelkast.

  • 4stuk kippendijen
  • 250g naturel yoghurt
  • 2el rozemarijn
  • 3el Dijonmosterd
  • 4teentje teentje knoflook
  • zout
  • peper

Stap 2 /2

Zet de gril aan. Selecteer het programma Kip en druk op OK. Vet de platen licht in met olie. Leg de kippendijen op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Gril de kippenpoten volgens de gewenste bereidingstijd.