Roestvrijstalen pannen

Inox pannen zijn ideaal om eten te bereiden op hoog vuur en om vlees zoals rund, kip of eend dicht te schroeien. Bak eerst je vlees perfect bruin en blus daarna om het braadvocht te bewaren en een sappig resultaat te krijgen. Deze veelzijdige pannenkan je ook in de oven zetten, zodat je je recepten perfect kan afwerken.

undefined

Waarom kiezen voor een roestvrijstalen pan?

Uiterst duurzaam

Omdat er geen oppervlaktecoating is waarop krassen kunnen ontstaan, gaat een roestvrijstalen pan langer mee - zelfs als je metalen kookgerei gebruikt!

undefined

Eenvoudig schroeien & blussen

Schroei kip, rood vlees en eend dicht als een professionele chef en blus daarna het braadvocht voor een eenvoudige saus van restaurantkwaliteit!

undefined

Smakelijke resultaten

Een beetje vetstof doet wonderen in een roestvrijstalen braadpan - je proeft ongetwijfeld het verschil in je overheerlijke zelfgemaakte gerechten.

undefined

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Bak als een echte chef!

Onze roestvrijstalen pannen hebben al dan niet een antikleeflaag. Een antikleeflaag is perfect voor delicate ingrediënten zoals groenten, aardappelen of vis. Pannen zonder antikleeflaag zijn ideaal om kleine en grote stukken vlees dicht te schroeien. Ze zijn allemaal geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie.

undefined