Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Was de aardbeien en snijd ze in tweeën of vieren afhankelijk van hun grootte.
Was de asperges. Verwijder de kleine blaadjes aan de steel om de asperges gebruiksklaar te maken. Bak de sneetjes spek in de pan. Haal ze uit de pan.
Doe er vervolgens wat olijfolie in. Bak de asperges aan in de olie en laat ze glaceren. Wanneer de asperges al dente zijn, blust u ze met de balsamicoazijn. Zet het vuur uit. Voeg de aardbeien toe en meng goed, zodat ze onder de azijn zitten.
Leg de sneetjes spek op de borden. Schik er de asperges en de aardbeien op.
Werk af met parmezaankrullen, fleur de sel, peper en een scheutje olijfolie.
De TEFAL garantievoorwaarden kennen
De herstelcentra tonen
Zoek gebruiksaanwijzingen voor uw Tefal-producten.
Krijg een antwoord op uw vragen.