Gebakken visfilets

Gebakken visfilets

Bijgerechten

  • 2

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 2 eiwitten
  • 3/4 kop paneermeel
  • 2 eetlepels geraspte parmezaan
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1 theelepel paprika
  • 4 verse bot-, baars-, tong- of tilapiafilets

Voorbereiding

Klop de eiwitten lichtjes op. Meng het paneermeel, de kaas, peterselie en paprika. Dompel de filets in het eiwit en vervolgens in het paneermeelmengsel. Paneer de filets aan alle kanten. Bak de filets in een voorverwarmde braadpan en draai ze één keer voorzichtig om. Bak tot de paneerkorst goudbruin en de vis ondoorschijnend is.

Benodigde Tefal-producten