Gesouffleerde kaaspannenkoeken

Gesouffleerde kaaspannenkoeken

Bijgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 1 eetlepel boter met verlaagd vetgehalte
  • 3 eieren of eivervanger
  • 1/2 kop huishoudbloem
  • 1/2 kop magere melk
  • 1 snuifje zout
  • 1 kop geraspte parmezaan of romano (of 4-kazenmix)

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

Klop de eieren in de kom met een mixer tot een schuimige massa.

Voeg de bloem, de melk en het zout toe. Klop tot een gladde massa. Voeg met een spatel voorzichtig de kaas toe.

Smelt de boter op een matig hoog vuur in een middelgrote koekenpan.

Giet het eimengsel in de hete pan. Zet in de oven en laat ongeveer 25 minuten bakken tot het geheel goudbruin en gerezen is.

Dien meteen op.

Benodigde Tefal-producten