Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Karamel: Doe de suiker in een pan. Verwarm op matig vuur en laat de suiker karamelliseren zonder te roeren. Wanneer de suiker onderaan bruin wordt, roeren om gelijkmatig te karamelliseren.
Giet er een scheutje room bij zonder te spatten. Voeg tot slot de boter toe. Meng voorzichtig. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
Giet een beetje karamel in elk potje.
Crème: Blikje met 100 g karamel met room en melk. Bevochtig het zetmeel met 7 cl van de vloeistof. Voeg de rest van de vloeistof toe. Giet het mengsel in een steelpan. Laat op matig vuur opwarmen, blijf continu roeren.
Haal de pot van het vuur en voeg de twee eigelen toe. Meng voorzichtig.
Giet de crème meteen in de glaasjes. Laat afkoelen.
Werk af met gekaramelliseerde popcorn.
De TEFAL garantievoorwaarden kennen
De herstelcentra tonen
Zoek gebruiksaanwijzingen voor uw Tefal-producten.
Krijg een antwoord op uw vragen.