- Home
- Recette
Baked feta pasta
- Totale tijd 40min
- 10min
Bereiding - 30min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
100 g Rauwe farfalle pasta
2 el Olijfolie
24 Kerstomaatjes
4 bladje Basilicum
0.5 Citroen
1 Pijnboompitten
Zout, peper
180 g Feta
Bereiding
Stap 1 /8
Kook de farfalle in kokend gezouten water voor een al dente resultaat. Laat uitlekken en voeg de helft van de olijfolie toe, meng en zet apart.
100g Rauwe farfalle pasta 2el Olijfolie
Stap 2 /8
Verwarm de oven voor op 220°C.
Stap 3 /8
Snij de kerstomaatjes doormidden. Hak de basilicum fijn.
24 Kerstomaatjes 4bladje Basilicum
Stap 4 /8
Meng in een kom de kerstomaatjes met de basilicum, de citroenschil en de pijnboompitten.
24 Kerstomaatjes 4bladje Basilicum 0.5 Citroen 1 Pijnboompitten
Stap 5 /8
Voeg de rest van de olijfolie toe, breng op smaak en verdeel over de mini stoofpotjes.
2el Olijfolie
Stap 6 /8
Snijd de feta in grote blokjes en verdeel over de kerstomaatjes.
180g Feta
Stap 7 /8
Plaats het deksel op de stoofpotjes en zet ze 20 minuten in de oven.
Stap 8 /8
Neem de stoofpotjes, verwijder het deksels, voeg de farfalle toe, meng en eet onmiddellijk.