Biscuittaart uit de Savoie
Tefal
Recept door Tefal

Biscuittaart uit de Savoie

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 35min
  • Bereiding
    15min
  • Koken
    15min
  • Afkoelen
    5min

Ingrediënten

2 ovenlading

  • 8 Eieren

  • 160 g Suiker

  • 60 g Suiker

  • 70 g Bloem

  • 70 g Maizena

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /5

Klop de eierdooiers in een kom los met de suiker. Zeef de bloem en het zetmeel boven een kom en meng door elkaar.

  • 8 Eieren
  • 160g Suiker
  • 70g Bloem
  • 70g Maizena

Stap 2 /5

Klop de eiwitten stijf. Wanneer ze stevig worden, voeg je de suiker toe zonder te stoppen met kloppen. Voeg de eiwitten bij het deeg.

  • 8 Eieren
  • 60g Suiker

Stap 3 /5

Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 4 /5

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Stap 5 /5

Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.