Cakejes met vloeibare frambozenvulling
Tefal
Recept door Tefal

Cakejes met vloeibare frambozenvulling

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 50min
  • Bereiding
    15min
  • Koken
    25min
  • Afkoelen
    10min

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 170 g Bloem

  • 1 tl Bakpoeder

  • Natriumbicarbonaat

  • 70 g Suiker

  • 140 g Yoghurt

  • 5 cl Olie

  • 1 cl Citroensap

  • 1 Zout

  • 350 g Frambozen

  • Poedersuiker

  • 40 g Jam

  • 40 g Frambozen

Toebehoren

  • 6 muffins bakvorm
    6 muffins bakvorm

Bereiding

Stap 1 /6

Zeef boven een kom de bloem, het bakpoeder en het bicarbonaat.

  • 170g Bloem
  • 1tl Bakpoeder
  • tl Natriumbicarbonaat

Stap 2 /6

Klop in een andere kom de suiker, de yoghurt, de olie, het citroensap en het zout. Giet beide mengsels bij elkaar.

  • 70g Suiker
  • 140g Yoghurt
  • 5cl Olie
  • 1cl Citroensap
  • 1 Zout

Stap 3 /6

Prak met een vork de frambozen, samen met de frambozenjam. Zet koud weg.

  • 350g Frambozen
  • 40g Jam

Stap 4 /6

Vul iedere vorm voor de helft met deeg. Doe in het midden de frambozenvulling en bedek met de rest van het deeg. Zet de muffinvorm in de Cake Factory.

  • 350g Frambozen
  • 6 muffins bakvorm

Stap 5 /6

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.

Stap 6 /6

Laat 10 minuten afkoelen en haal vervolgens uit de vorm. Versier met poedersuiker en verse frambozen.

  • 70g Suiker
  • 350g Frambozen