Cheesecake met vulling
Tefal
Recept door Tefal

Cheesecake met vulling

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 13u 10min
  • Bereiding
    20min
  • Koken
    50min
  • Afkoelen
    12u

Ingrediënten

2 ovenlading

  • Deeg:

  • 120 g Boter

  • 100 g Bloem

  • 100 g Bruine suiker

  • 250 g Zandkoekjes

  • Vulling:

  • 1200 g Roomkaas

  • 6 Ei

  • 300 g Suiker

  • 30 cl Crème fraîche

  • 2 Bloem

  • 2 Vanillestokje

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /8

Doe de boter in een kleine kom en zet in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

  • 120g Boter

Stap 2 /8

Verkruimel in een kom de zandkoekjes door ze met een glas te pletten. Voeg de suiker, bloem en gesmolten boter toe. Meng met een vork door elkaar.

  • 120g Boter
  • 100g Bloem
  • 100g Bruine suiker
  • 250g Zandkoekjes

Stap 3 /8

Leg een rechthoekig stuk bakpapier in de vorm. Giet daar het zanddeeg of en duw met een glas aan. Zet het vuur uit.

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 4 /8

Roer in dezelfde kom de roomkaas los met de suiker en de zaadjes uit het vanillestokje. Voeg geleidelijk de room toe.

  • 1200g Roomkaas
  • 300g Suiker
  • 2 Vanillestokje

Stap 5 /8

Voeg als laatste de eieren en de bloem toe en klop flink door.

  • 6 Ei
  • 2 Bloem

Stap 6 /8

Giet in de vorm op het zanddeeg. Plaats de vorm in de Cake Factory.

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 7 /8

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Stap 8 /8

Laat de cheesecake tot kamertemperatuur afkoelen. Haal uit de vorm en zet gedurende een nacht koud.