Chocolade Moelleux
Tefal
Recept door Tefal

Chocolade Moelleux

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 27min
  • Bereiding
    10min
  • Koken
    17min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 100 g Zwarte chocolade

  • 50 g Boter

  • 1 Hele eieren

  • 1 Eidooier

  • 50 g Griessuiker

  • 20 g Bloem

Bereiding

Stap 1 /5

Verwarm de oven vooraf op 200°C.

Stap 2 /5

Smelt de chocolade met de boter en strijk het mengsel glad.

  • 100g Zwarte chocolade
  • 50g Boter

Stap 3 /5

Klop de eieren met de suiker in een kom. Voeg de gesmolten chocolade en de bloem toe.

  • 1 Hele eieren
  • 1 Eidooier
  • 50g Griessuiker
  • 20g Bloem

Stap 4 /5

Verdeel het beslag over de stoofpotjes en bak ze 12 minuten.

Stap 5 /5

Laat afkoelen en geniet van de moelleux met crème anglaise en gemalen pistachenoten.