Gekruide Parmezaanse aardappelen - Recepten OptiGrill + | Tefal
Tefal
Recept door Tefal

Gekruide Parmezaanse aardappelen

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 20min
  • Bereiding
    15min
  • Koken
    5min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 4 stuk grote aardappelen, ongeveer 1 kg

  • 30 ml olijfolie

  • 1 el Provençaalse kruiden

  • zout en peper

  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

Stap 1 /3

Kook de aardappelen 6 minuten in de magnetron totdat ze enigszins zacht zijn. Laat ze afkoelen. Snijd de aardappelen in plakken van 1 cm dik. Meng de olijfolie, Provençaalse kruiden en zout en peper door elkaar. Bestrijk elke aardappelschijf aan beide kanten met dit mengsel.

  • 4stuk grote aardappelen, ongeveer 1 kg
  • 30ml olijfolie
  • 1el Provençaalse kruiden
  • zout en peper
  • 50g geraspte Parmezaanse kaas

Stap 2 /3

Zet de gril aan. Selecteer het geschikte programma op de gril en druk op OK. Ga vervolgens verder met het recept: Vet de grilplaten licht in met olie. Leg de aardappelen op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Laat ze 5 minuten roosteren totdat ze zacht en krokant zijn.

Stap 3 /3

Leg de aardappelen op een grote schaal en bestrooi met Parmezaanse kaas.