Glutenvrije cakejes met knapperige woestijnroos
Tefal
Recept door Tefal

Glutenvrije cakejes met knapperige woestijnroos

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 36min
  • Bereiding
    25min
  • Koken
    26min
  • Afkoelen
    45min

Ingrediënten

2 ovenlading

  • 220 g Cornflakes

  • 140 g Suiker

  • 80 g Maizena

  • 2 Bakpoeder (10 g)

  • 120 g Boter

  • 4 Eieren

  • 10 cl Melk

  • 110 g Chocolade

  • 60 g Boter

  • 20 g Honing

  • 20 g Suiker

  • 50 g Fijngestampte cornflakes

Toebehoren

  • 6 muffins bakvorm
    6 muffins bakvorm

Bereiding

Stap 1 /6

Vul een kom met de boter, de in stukken gebroken chocolade, de honing en de suiker. Plaats de vorm in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

  • 110g Chocolade
  • 60g Boter
  • 20g Honing
  • 20g Suiker
  • 6 muffins bakvorm

Stap 2 /6

Giet het gesmolten chocolade-botermengsel in een grotere kom. Voeg de cornflakes toe. Meng goed. Maak 6 woestijnrozen en zet ze koel (diepvries of koelkast).

  • 110g Chocolade
  • 60g Boter
  • 50g Fijngestampte cornflakes

Stap 3 /6

Mix de cornflakes, de suiker, de maizena en het bakpoeder in de keukenmachine. Voeg de eieren, de boter en de melk toe. Mix na elk toegevoegd ingrediënt.

  • 220g Cornflakes
  • 140g Suiker
  • 80g Maizena
  • 2 Bakpoeder (10 g)
  • 120g Boter
  • 4 Eieren
  • 10cl Melk

Stap 4 /6

Verdeel de helft van het mengsel over de muffinvormpjes. Druk in het midden van elk vormpje een woestijnroos en dek af met de rest van het beslag. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.

  • 6 muffins bakvorm

Stap 5 /6

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Stap 6 /6

Laat afkoelen, haal uit de vormpjes en smullen maar.