- Home
- Recette
Glutenvrije mini-cakejes met honing en hazelnoot
- Totale tijd 50min
- 10min
Bereiding - 35min
Koken - 5min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
70 g Boter
20 g Bruine suiker (of basterdsuiker)
50 g Honing
180 g Hazelnoten
60 g Glutenvrije boekweitmeel
1 tl Citroensap
1 tl Bakpoeder
2 Eieren
1 Zout
Toebehoren
Tefal-bakvorm voor 12 minimuffins
Bereiding
Stap 1 /8
Smelt de boter volgens de in het programma aangegeven tijd.
70g Boter
Stap 2 /8
Meng zodra de boter gesmolten is de bloem en het citroensap erdoor en klop met een garde.
70g Boter 60g Glutenvrije boekweitmeel 1tl Citroensap
Stap 3 /8
Meng er de hazelnoten door.
180g Hazelnoten
Stap 4 /8
Klop in een kom gedurende 1 minuut de eieren los met de bruine suiker en 1 snufje zout. Voeg de honing en vervolgens de hazelnoten en het bakpoeder toe. Meng alles goed door elkaar, zodat het bakpoeder goed wordt verspreid.
20g Bruine suiker (of basterdsuiker) 50g Honing 180g Hazelnoten 1tl Bakpoeder 2 Eieren 1 Zout
Stap 5 /8
Voeg het botermengsel toe en roer goed door elkaar.
70g Boter 60g Glutenvrije boekweitmeel 1tl Citroensap
Stap 6 /8
Verdeel het deeg gelijkmatig over de vormpjes en plaats ze in de Cake Factory.
Stap 7 /8
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 8 /8
Laat enkele minuten afkoelen en haal de cake uit de vorm.