Graanrepen met chocolade en hazelnoot
Tefal
Recept door Tefal

Graanrepen met chocolade en hazelnoot

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 20min
  • Bereiding
    20min
  • Koken
    30min
  • Afkoelen
    30min

Ingrediënten

3 ovenlading

  • 270 g Havermoutvlokken

  • 270 g Fijngehakte chocolade

  • 150 Grof gehakte hazelnoten

  • 120 g Hazelnotenpasta

  • 150 g Honing

  • 6 cl Neutrale olie (60 g)

  • 3 Zout

Toebehoren

  • Bakvorm voor 6 minicakejes
    Bakvorm voor 6 minicakejes

Bereiding

Stap 1 /4

Mix in de keukenmachine de helft van de havermoutvlokken fijn.

  • 270g Havermoutvlokken

Stap 2 /4

Meng in een kom de hazelnotenpasta, de olie, de honing en drie snufjes zout. Voeg de fijngemalen havermoutvlokken, de rest van de havermoutvlokken, de chocolade en de hazelnoten toe. Roer goed door elkaar.

  • 270g Havermoutvlokken
  • 270g Fijngehakte chocolade
  • 150 Grof gehakte hazelnoten
  • 120g Hazelnotenpasta
  • 150g Honing
  • 6cl Neutrale olie (60 g)
  • 3 Zout

Stap 3 /4

Verdeel het mengsel over de cakevormpjes. Druk licht aan met de bolle kant van een lepel. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.

  • Bakvorm voor 6 minicakejes

Stap 4 /4

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken. Zet de vormpjes koel en haal de repen uit de vormen zodra ze hard zijn.

  • Bakvorm voor 6 minicakejes