- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Kleine canelés
Kleine canelés
- Totale tijd 3u 35min
- 15min
Bereiding - 2u 20min
Koken - 1u
Afkoelen
Compatibele toestellen (5)
Ingrediënten
2 ovenlading
2 eieren
2 eierdooiers
60 g boter
150 g bloem
300 g suiker
60 g rum
600 g melk
2 vanillestokjes
Toebehoren
Tefal-bakvorm voor 18 minicanelés
Bereiding
Stap 1 /7
Breng de melk en de boter aan de kook met het vanillestokje dat eerst is opengesneden en uitgeschraapt.
Stap 2 /7
Meng in een kom de bloem, suiker, het ei en de eierdooiers.
Stap 3 /7
Voeg de kokende melk toe. Roer goed door elkaar totdat je een vloeibaar en glad beslag hebt.
Stap 4 /7
Zet gedurende 1 uur koud weg en voeg vervolgens de rum toe.
Stap 5 /7
Verdeel het deeg gelijkmatig over de vormpjes en plaats ze in de Cake Factory.
Stap 6 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 7 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.