Meringues met cacao en kaneel
Tefal
Recept door Tefal

Meringues met cacao en kaneel

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 2u 50min
  • Bereiding
    20min
  • Koken
    2u
  • Afkoelen
    30min

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 65 g Eiwit

  • 65 g Poedersuiker

  • 65 g Suiker

  • 2 Cacao

  • Kaneel

Toebehoren

  • 6 muffins bakvorm
    6 muffins bakvorm

Bereiding

Stap 1 /7

Meng de twee suikersoorten.

  • 65g Poedersuiker
  • 65g Suiker

Stap 2 /7

Voeg aan de eiwitten een paar druppels citroensap of witte azijn toe (optioneel) en klop stijf met behulp van een keukenapparaat.

  • 65g Eiwit

Stap 3 /7

Voeg als de eiwitten schuimig zijn de suikersoorten eetlepel voor eetlepel toe en wacht steeds 30 seconden voordat je een nieuwe eetlepel toevoegt. Klop nog 3 minuten.

  • 65g Eiwit
  • 65g Suiker

Stap 4 /7

Voeg voorzichtig de cacao en de kaneel toe. Giet het mengsel in een spuitzak met gekartelde spuitmond.

  • 2 Cacao
  • tl Kaneel

Stap 5 /7

Bestuif de vorm met een beetje maizena. Maak 12 mooie meringues. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.

  • 6 muffins bakvorm

Stap 6 /7

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.

Stap 7 /7

Laat afkoelen en haal voorzichtig los. Smullen maar!