Minigraanrepen met cashewnoten en chocolade
Tefal
Recept door Tefal

Minigraanrepen met cashewnoten en chocolade

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 2u 4min
  • Bereiding
    25min
  • Koken
    1u 4min
  • Afkoelen
    35min

Ingrediënten

3 ovenlading

  • 180 g Havermoutvlokken

  • 60 g Bloem

  • 75 g Boter

  • 9 cl Water

  • 135 g Suiker

  • 135 g Cashewnoten

  • 3 Zout

  • 150 g Chocolade

Toebehoren

  • Tefal-bakvorm voor 21 ministaafjes
    Tefal-bakvorm voor 21 ministaafjes

Bereiding

Stap 1 /6

Smelt de boter op programma P5 (Smelten van chocolade) gedurende 6 minuten.

  • 75g Boter

Stap 2 /6

Doe de havermoutvlokken, de bloem, de suiker, een snufje zout en de gehakte cashewnoten in een kom. Meng door elkaar. Voeg de nog warme, gesmolten boter en het warme water toe. Meng tot een gelijkmatig deeg. Verdeel het deeg over de kleine vormpjes. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.

  • 180g Havermoutvlokken
  • 60g Bloem
  • 75g Boter
  • 9cl Water
  • 135g Suiker
  • 135g Cashewnoten
  • 3 Zout
  • Tefal-bakvorm voor 21 ministaafjes

Stap 3 /6

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Stap 4 /6

Laat 5 minuten rusten en haal uit de vorm.

Stap 5 /6

Verdeel de fijngehakte chocolade over de vormpjes. Zet ze in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

  • 150g Chocolade
  • Tefal-bakvorm voor 21 ministaafjes

Stap 6 /6

Duw in ieder vormpje een minigraanreep in de gesmolten chocolade. Zet 30 minuten in de koelkast om de chocolade hard te laten worden. Haal uit de vorm en smullen maar.

  • 150g Chocolade