Parmezaanse aubergine en paprika - Recepten undefined | Tefal
Tefal
Recept door Tefal

Parmezaanse aubergine en paprika

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 1u 10min
  • Bereiding
    20min
  • Koken
    50min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 25 cl olijfolie

  • 800 g aubergine

  • 400 g de mozzarella di buffala

  • 40 g Parmezaanse kaas

Bereiding

Stap 1 /5

Was de rode peper, snijd hem in 6 stukken en verwijder de zaadjes. Kook in het Ingenio stoommandje gedurende 20 minuten. Laat na het koken even afkoelen en verwijder het velletje van de nog warme peper.

Stap 2 /5

Was de aubergines, snijd ze in plakken en leg ze 15 minuten in het Ingenio-stoommandje. Eenmaal gaar, bak ze met 2 eetlepels olijfolie in de grote Ingenio pan aan beide zijden bruin (2/3 minuten per kant)

Stap 3 /5

Snijd de mozzarella in schijfjes van een halve centimeter.

Stap 4 /5

Kies de Ingenio-pan van 20 cm, verdeel de aubergines erover om de bodem te bedekken en verdeel er vervolgens enkele reepjes paprika over. Voeg een laagje mozzarella toe en eindig door de aubergines en paprika's af te wisselen.

Stap 5 /5

Rasp de parmezaanse kaas erover en zet de pan 20 minuten in de oven op 180°.