Pasteitjes met vijgen en ganzenlever
Tefal
Recept door Tefal

Pasteitjes met vijgen en ganzenlever

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u
  • Bereiding
    15min
  • Koken
    30min
  • Afkoelen
    15min

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 200 g Bloem

  • 4 eieren

  • 100 g Melk

  • 4 Vijgenjam

  • 2 Gist

  • 2 Fleur de sel

  • 360 g Foie gras

Toebehoren

  • Bakvorm voor 6 minicakejes
    Bakvorm voor 6 minicakejes

Bereiding

Stap 1 /4

Meng in een kom met een houten lepel de bloem, de gist, het zout en de eieren. Voeg de melke en vervolgens de jam toe.

  • 200g Bloem
  • 4 eieren
  • 100g Melk
  • 4 Vijgenjam
  • 2 Gist
  • 2 Fleur de sel

Stap 2 /4

Vul de kuiltjes van de vorm met 50 g deeg. Bak in de Cake Factory op P2 voor 30 minuten. Laat 10 minuten afkoelen in de vormpjes. Plaats de cakejes op een rooster totdat ze geheel afgekoeld zijn.

Stap 3 /4

Snij de cakejes overlangs doormidden. Leg in het midden een plakje foie gras van 30 g. Let op dat de foie gras niet over de rand komt. Zet de pasteitjes 10 minuten koel.

  • 360g Foie gras

Stap 4 /4

Snij in plakjes en serveer.