Pudding met appels
Tefal
Recept door Tefal

Pudding met appels

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 2u 5min
  • Bereiding
    25min
  • Koken
    40min
  • Afkoelen
    1u

Ingrediënten

2 ovenlading

  • 80 cl Melk

  • 200 g Dikke crème fraîche

  • 500 g Brood

  • 4 Ei

  • 280 g Suiker

  • 2 Appel

  • 100 g Droge rozijnen

  • 10 cl Rum

  • Amandelen

  • Zout

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /4

Breng in een grote pan de melk en de crème fraîche met een snufje zout aan de kook. Zet het vuur uit, voeg het oude brood toe en roer totdat het brood de vloeistof helemaal heeft opgenomen.

  • 80cl Melk
  • 200g Dikke crème fraîche
  • 500g Brood

Stap 2 /4

Klop de eieren en de suiker in een kom. Voeg het natte oude brood toe, vermeng goed en voeg daarna de droge rozijnen, de geschilde en in kleine stukjes gesneden appel en de rum toe. Roer goed door elkaar. Giet in de ingevette bakvorm. Verdeel het gegrilde amandelschaafsel erover. Plaats de vorm in de Cake Factory.

  • 500g Brood
  • 4 Ei
  • 280g Suiker
  • 2 Appel
  • 100g Droge rozijnen
  • 10cl Rum
  • Amandelen
  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 3 /4

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Stap 4 /4

Laat afkoelen en haal uit de vorm.