Rode vruchten crumble
Tefal
Recept door Tefal

Rode vruchten crumble

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 25min
  • Bereiding
    10min
  • Koken
    15min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • De crumble :

  • 35 g Boter in stukjes

  • 20 g Hazelnootpoeder

  • 30 g Bloem

  • 15 g Buine suiker

  • 20 g Griessuiker

  • Fruit:

  • 200 g Bosbessen

  • 100 g Frambozen

  • 1 el Griessuiker

  • 1 tl Citroensap

Bereiding

Stap 1 /5

Verwarm de oven vooraf op 210 °C.

Stap 2 /5

Doe alle nodige ingrediënten voor de crumble in een kom en meng met je vingertoppen tot je een zanderig, grof beslag hebt.

  • 35g Boter in stukjes
  • 20g Hazelnootpoeder
  • 30g Bloem
  • 15g Buine suiker
  • 20g Griessuiker

Stap 3 /5

Meng in een kom het fruit met de suiker en het citroensap. Verdeel het fruit over de twee stoofpotjes en bestrooi met de crumble.

  • 200g Bosbessen
  • 100g Frambozen
  • 1el Griessuiker
  • 1tl Citroensap

Stap 4 /5

Bak gedurende 15 minuten.

Stap 5 /5

Geniet van de crumbles warm of koud.