Tefal
Tefal
Recept door Tefal

Wentelteefjes met kaas

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 55min
  • Bereiding
    10min
  • Koken
    45min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 0.5 Ui

  • 1 Reblochon kaas

  • 4 Gekookte ham

  • 400 g Brood

  • 1 l Melk

  • 10 g Maïzena

  • zout, peper

  • Nootmuskaat

  • Komijn

  • 6 Eieren

  • Groene salade

Bereiding

Stap 1 /6

Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je op een kookplaat en/of in de oven bakt.

Stap 2 /6

Verwarm jouw oven voor op 180°C. Pel en snijd de ui fijn. Snijd de Reblochon kaas in plakjes. Snijd de ham in reepjes.

  • 0.5 Ui
  • 1 Reblochon kaas
  • 4 Gekookte ham

Stap 3 /6

Verwarm de pan en wacht tot het Thermo-Signaal volledig rood wordt. Bak de sneetjes brood bruin en zet ze apart.

  • 400g Brood

Stap 4 /6

Klop in de pan de melk, maïzena, zout, peper, nootmuskaat en komijn door elkaar, gevolgd door de eieren en de uien. Week het brood in het mengsel.

  • 0.5 Ui
  • 1l Melk
  • 10g Maïzena
  • zout, peper
  • noten Nootmuskaat
  • Komijn
  • 6 Eieren

Stap 5 /6

Verdeel de kaas en de ham over het brood en wacht tot het brood het vocht heeft opgenomen. Zet de pan in de oven en verwijder het handvat. Laat 45 minuten garen.

  • 1 Reblochon kaas
  • 4 Gekookte ham

Stap 6 /6

Serveer warm of koud met een groene salade.