- Home
 - Recepten
 - Recepten overzicht
 - Madeleines
 
Madeleines
- Totale tijd 42min
 
- 10min
Bereiding  - 32min
Koken  - 0min
Afkoelen  
Ingrediënten
2 ovenlading
120 g Boter
4 Ei
160 g Suiker
320 g Bloem
12 g Bakpoeder
Zout
100 g Melk
Toebehoren
Tefal-bakvorm voor 8 madeleines 
Bereiding
Stap 1 /7
Smelt de boter op programma P5 gedurende 7 minuten.
Stap 2 /7
Klop met de mixer de eieren, de suiker en een snufje zout in een kom.
Stap 3 /7
Voeg al kloppend de bloem en het bakpoeder toe.
Stap 4 /7
Meng de gesmolten boter en de melk al kloppend door het mengsel.
Stap 5 /7
Schenk 20 g deeg in elke vorm. Zet gedurende 6 minuten in de diepvries.
Stap 6 /7
Start programma P2 voor 15 minuten.
Stap 7 /7
Haal uit de vorm.
